Login vergeten?

Via de rubriek “Ouderraad” op de website van de gemeenteschool Pienter, willen wij u graag informeren over het reilen en zeilen van de Ouderraad.

Als Ouderraad van de gemeenteschool Pienter willen wij namelijk de ouderbetrokkenheid in het schoolgebeuren stimuleren.
De ouderraad heeft dan ook tot doel een samenwerking tussen de school en de ouders te bevorderen.
Zonder drempelvrees dienen ouders, leerkrachten, directie en kinderen bij elkaar terecht te kunnen om, in functie van het welzijn van onze kinderen, ervaring te kunnen uitwisselen.
Ook organiseert de Ouderraad tal van activiteiten, zodat ouders en school elkaar beter leren kennen. De opbrengst van deze activiteiten komt steeds ten goede van de kinderen.

Wil je graag meebouwen aan de verdere ontwikkelingen van deze Ouderraad, aarzel dan zeker niet om je lid te maken van onze ouderraad.
Wil je liever een handje toesteken bij een aantal activiteiten, dan kunt u zich uiteraard ook aansluiten als helpende hand.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan gerust contact op met één van onze ouderraadsleden.

Het dagelijks bestuur van de ouderraad bestaat uit:

• Voorzitter: Delphine Leleu (delphine@mtdesign.be)
• Ondervoorzitter: Lieven Gardyn (lieven.gardyn@outlook.com)
• Penningmeester: Stephanie Guillemyn (stephanie.guillemyn@gmail.com)
• Secretaris: Joke Devos (deleudevos@hotmail.com)
PR: Davina Blauwblomme (davina.blauwblomme@hotmail.com)

De ouderraad organiseert 5 vergaderingen per schooljaar.

Noteer alvast volgende data in jullie agenda voor het schooljaar 2018-2019:
- 10/09/2018
- 20/11/2018
- 15/01/2019
- 23/04/2019
- 11/06/2019

Hieronder vind je ook nog een beknopt overzicht van de belangrijkste activiteiten voor het huidige schooljaar:
- 19/10/2018: spokentocht
- 15/12/2018: ouderraad op de kerstmarkt in Kuurne